MasterD - Oposiciones

Oposiciones Auxiliar Administratiu de Catalunya

MasterD - Oposiciones
 • Imparte:
 • Modalidad:
  Online
 • Precio:
  Consultar rellenando el formulario
 • Comienzo:
  Consultar rellenando el formulario
 • Lugar:
  Se imparte Online

Presentación

Estàs pensant a preparar oposicions a l´ajuntament d´alguna localitat catalana? Master-D t´ajuda a preparar les oposicions d´auxiliar administratiu de les corporacions locals.

Master-D té una àmplia experiència preparant oposicions amb milers d´alumnes als quals ha ajudat a aconseguir una plaça. Ara pot ajudar-te a tu. Prepara amb Master-D les oposicions a Auxiliar Administratiu de les Corporacions locals

Requisitos

Consultar

Programa

Les funcions d´un Auxiliar Administratiu que treballi per a un ajuntament o una institució provincial o autonòmica estan relacionades amb el treball d´oficina, com poden ser: tramitació de correspondència; recepció de documents; atenció de cridades telefòniques, arxiu de documents, tramitació d´expedients, actualització de l´agenda i tenir coneixement del maneig de la maquinària com ordinadors o fotocopiadores.
Aquest curs de preparació de les oposicions d´auxiliar administratiu t´aportarà els mitjans necessaris perquè superis amb èxit l´oposició
Master-D t´oferix una gran varietat de serveis perquè aprovis les oposicions d´auxiliar administratiu de les corporacions locals:
- Un tutor qualificat
- Preparador personal
- Objectius Individuals
- Seguiment personalitzat
- Temari completament actualitzat
- Material multimèdia
- Sistema P 8.10, que garanteix puntuacions iguals o superiors al 8 sobre 10
Assegura´t de complir els requisits que marca la convocatòria a la qual vols presentar-te i sol•licita informació com més aviat millor per a preparar les teves oposicions d´Auxiliar Administratiu de les Corporacions Locals amb Màster-D.

¡Infórmate ahora sin compromiso!

Publicidad

Cursos Relacionados

Ver otros cursos de preparación de oposiciones de...